Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu konum yoklama edilmelidir. 

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece müddet alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik evetğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cepheısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde kâin yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha faziletli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Geniş olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, takkadak şu denli insanoğlunun hızlıca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve zahmetsiz olması valörına gelir.

Gelişen teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, daha şu denli ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem kovuşturulma eden bir firmayız.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da söylemek, nite davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en Yangın Çıkış Kapısı otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page